Annons: J-Spec logo
Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådar Aktuellt datum och tid: fre apr 26, 2019 3:58 amSvara på tråd  [ 1 inlägg ] 
 Beck AB 
Författare Meddelande
Väldans få inlägg

Blev medlem: fre aug 06, 2004 1:34 pm
Inlägg: 158
Inlägg Beck AB
Bild

Vilka är vi:
Vi är ett gäng grabbar som privat hållit på med det mesta kring Japanimport ända sedan tidigt 2000-tal. Under den tiden har vi samlat på oss en hel del erfarenhet kring detta, något vi nu vill dela med oss av till andra entusiaster.

Med Beck AB som är ett väl etablerat företag inom bilimport från USA till Sverige vill vi nu öppna dörrarna för alla som satt blickarna för sitt bilval bort mot fjärran öst. Vi grabbar har fått i förtroende av Beck AB att vara ansvariga för samordning när det gäller registrering av JDM-bilar.

Vi hoppas förvalta detta förtroende väl och därmed ta död på alla myter, rykten och rent utsagt skitsnack när det kommer till import från icke-EU land. Vi hoppas etablera oss som ett av de bästa alternativen när det gäller att få din icke-EU import att bli godkänd hos SBP.

Vad vi erbjuder:
Som inkörsport till Beck AB tar vi på oss allt jobb som sker precis innan din bil kan registreringsbesiktas och fram till dess att den blivit godkänd.

Vi ser till att varje bilägare får hjälp med specifikt det som den har behov av. Vi bistår med så mycket, eller lite som kunden själv vill.

Sponsorerbjudande:
Vi erbjuder 10% på alla tilläggstjänster utöver grundpaketet. Förutom den principiella rabatten lovar vi varje kund ett bemötande och service som endast äkta entusiaster kan erbjuda!

Vårat utbud av tjänster och priser:
Vi uppmuntrar alla bilägare som vänder sig till oss att göra så mycket som möjligt själva med sin nyimporterade bil, men alla har olika uppfattning om vad som är ”bara” och helt obegripligt.


Nedan följer en kort lista på vad vi på förhand krävs för registrering och som vi vid behov kan hjälpa dig med:

REGGNING AV ICKE-EU BIL
Vi utgår alltid från ett grundpaket som inkluderar: nedanstående intyg, samtliga besiktningskostnader samt arvode och kostnader för utlägg. Detta paket är i vissa fall det enda du behöver betala för om du själv ordnar resten.
Besked om pris kommer 23/6

Nedan följer samtliga krav vid Icke-EU besiktning och våra priser för att hjälpa till med att få din bil att uppfylla dem.

Intyg: Måste finnas gällande alla punkter för att ditt fordon möter EU-krav. Många kallar detta för ”bromsintyg” men det inkluderar flera godkännanden som stöld, buller, asbest etc.
Pris: Ingår i grundpaketet.

Tekniska data: Varje fordon måste ha ett intyg som visar bl.a. tankrymd, motoreffekt och övriga uppgifter som inte finns på reg. beviset.
Pris: Från +900kr.

Översättning av ”License of de-registration”: Oftast tillhandahåller din auktion du köpt bilen av en engelsk kopia av ditt Japanska reg. bevis. Annars behövs en kopia med översättning från auktoriserad översättningsbyrå här i Sverige.
Pris: +2000 Kr.

Strypning av tankhål: Fordonet måste ha ett hål till tanken vars diameter på hålet stämmer med svenska pumpar. Vi kan fixa en enligt SBP godkänd lösning på detta.
Pris: +500 Kr.

Godkända E-märkta lyktor med rätt ljusbild: Vi har en lösning för alla bilar, men det innebär en skräddarsydd behandling för varje bil. Kom ihåg att E-märkning etc. endast behövs vid reg. besiktning men inte vid kontroll. Vi har en tillfällig lösning endast för reg. bes. som fungerar på alla bilar.
Pris: Efter förfrågan.

Bilen skall vara i ”originalskick”: SBP har fått mycket strängare direktiv den senaste tiden, därför är det helt och hållet kundens ansvar att själv bestämma vad den vill chansa med ska gå igenom besiktningen. Vi har möjlighet att hyra ut många delar och hjälper till med det som behövs för att iordningställa fordonet till det originalskick du själv önskar.
Pris: Efter förfrågan.

REGGNING AV UK-BIL
För snabb och smidig registrering av din UK-import erbjuder vi även hjälp med detta. Vi har en enorm flexibilitet då dessa besiktningar inte kräver samma jobb och förbehåll som en icke-EU import. Kontakta oss för mer information!
Besked om pris kommer 23/6

Kontaktinfo:
Micke: 0738121190 / caith_seth@hotmail.com / PMa "Micke_J" funkar också!

Klicka HÄR för PM till Beck AB!

.


lör mar 11, 2006 9:03 pm
Profil
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd   [ 1 inlägg ] 

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010
[ Time : 0.242s | 17 Queries | GZIP : Off ]